Λύσεις Τομέα Αυτοκινητοβιομηχανίας μπάνερ

Λύσεις Τομέα Αυτοκινητοβιομηχανίας

Τα δίκτυα αυτοκινητοβιομηχανιών αντιπροσώπων αντιμετωπίζουν σήμερα ένα δύσκολο περιβάλλον, καθώς οι πελάτες πιέζουν για φθηνότερα προϊόντα υψηλότερης τεχνολογικής αξίας, ενώ οι απαιτήσεις των νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων καθίστανται αυστηρότερες.

Η αξιολόγηση της ΕΕ στην αγορά αυτοκινήτων έδειξε ότι οι αγορές πωλήσεων αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Τα περιθώρια για τους κατασκευαστές και τους αντιπροσώπους των οχημάτων είναι περιορισμένα και για πολλά χρόνια η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα και η τεχνολογική βελτίωση έχουν οδηγήσει σε οφέλη για τους καταναλωτές όσον αφορά την πτώση των πραγματικών τιμών των αυτοκινήτων και την αύξηση των επιλογών. Η οικονομική κρίση έχει προσθέσει καθοδική πίεση στις τιμές, καθώς η έλλειψη χρηματοδότησης δημιουργεί δυσκολίες στον καταναλωτή να χρηματοδοτήσει την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

Έτσι οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν μεγάλη οικονομική πίεση και απαιτείται σήμερα να εξασφαλίσουν και να διατηρήσουν τα εμπορικά σήματα τα οποία αντιπροσωπεύουν.

Οι υπηρεσίες μας καθοδηγούνται από την ανάγκη των αυτοκινητοβιομηχανιών για βελτιωμένη απόδοση, αφοσίωση στην ποιότητα και την προστασία της μάρκας.

Η AVRV μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία λύσεων που θα βοηθήσει τους οργανισμούς του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας να μετριάσουν τους κινδύνους των λειτουργιών τους και να τους βοηθήσουν να οδηγηθουν σε συνεχή βελτίωση που περιλαμβάνει:

Αποστολή email

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία. Email: info@avrv.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στην Σελίδα Επικοινωνίας μας..

Άμεση Υποστήριξη

Για άμεση επικοινωνία μαζί μας σχετικά με Υπηρεσίες, Υποστήριξη ή Προσφορές, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας τις εργάσιμες ώρες στο Τηλέφωνο: (+30) 210-6047-411 ή μέσω φαξ στο: (+30) 210-6046-507.